Amanda Andréas musik tar avstamp i den svenska jazz- och vistraditionen och med sin förmåga att förmedla text fångar hon publiken, oavsett generation, från första till sista ton.

Med sina musikaliska vardagsbetraktelser för Amanda Andréas vidare Barbro Hörbergs och Monica Zetterlunds arv in i framtiden. Med hyllningar från bl.a. Djungeltrumman och internationella ColoRising Magazine med ord som rent guld och some of the most gorgeous sounds coming out of the Nordic region är hon 2018 aktuell med inspelningen av sitt debutalbum – producerat av Simon Ljungman (Augustifamiljen/Håkan Hellström/SeLest), mixat av Åke Linton(Esbjörn Svensson Trio).

Amanda har varit hos oss en gång tidigare, i maj 2016 då med bandet JUDITHS. Välkommen tillbaka Amanda! Såhär säger hon själv om Dalsland och om att spela hos oss igen:

”För två år sedan fick vi möjlighet att spela en hel del i Dalsland tack vare Bodil Söderlund och Kalle Karlsson. Jag kommer särskilt ihåg första gången när vi sakta rullade in på grusvägen och fick se Upperud 9:9 tona upp sig vid sjön. Hela bilen, som var full av musiker och instrument, ropade till av förtjusning! Ska vi få spela här?! Ska vi få bo över här?! Vi kastade oss ut och mötes av mor och dotter, ljuvlig fika under soundcheck och en vy som slår varje vykort. Publiken välde in och tillsammans njöt vi av en kväll med musik, skratt och värme. I pausen möte vi musikkunniga från trakten och fler spelningar bokades in innan vi somnade, hela bandet, med öppet fönster mot sjön. Sedan dess har vi längtat efter att få komma tillbaka och nu är det äntligen dags! Vid min sida kommer jag att ha min allmusiker och man, David Andréas. Tillsammans kommer vi att bjuda på en helkväll i Zetterlund-anda om kärleken att förmedla vardagliga betraktelser genom jazziga toner, tänkvärda texter och glimmande kupletter. Hoppas vi ses där!”

Läs mer på Amandas webb.

Vi serverar mat kl 18-21.
Musiken börjar kl 20.
Kvällssol på bryggan.
Fri entré!