Carro Anderberg återvänder till oss med bandet, rösten och den underbara musiken där country möter pop. Carro, singer/songwriter från Dals Rostock, blandar eget material med omtyckta covers, det utlovas nytt material att addera till hennes låtskatt.


Vad betyder musiken för dig, Carro?
Spela och sjunga är något jag MÅSTE göra för att jag ska må bra, vara en god mor, glad hustru och schysst kompis. Jag går i gång på känslan i musiken. Min ständiga strävan är att få beröra min publik. För bra musiker och grymma sångerskor finns det gott om men om jag kan lyckas beröra någon, få det att nå liiite djupare så kan det lämna avtryck som stannar för livet, som kanske till och med gör en skillnad i livet!
Vad lyssnar du på för musik?
Jag lyssnar på Patty Griffin, Tift Merritt, Bruce Springsteen, Chris Stapleton… Country/blues/singer-songwriter. Amerikansk musik. Nashville.
Vilka spelar i ditt band?
Rasmus Lindblom, Petter Olsson och Tommy Christensen.

Vi serverar mat kl 18-21.
Musiken börjar kl 20.
Kvällssol på bryggan.
Fri entré!

En smakbit av Carro! Här från hyllningskonsert till Lill-Babs.Filmad av Vincent Gal.

Slået op af Upperud 9:9 i 31. maj 2018

Här sjunger Carro på Hyllningskonserten till Lill-Babs.