Göran Blues Band står äntligen på vår scen igen! Efter en period av vila är Göran igång igen med musiken och som vi har längtat!

Bandet består av Jimmy Östlund på gitarr, Albin Östlund på trummor och Tomas Andersson på bas. Det var faktiskt Tomas som fick igång mig igen, säger Göran. Han hoppade in en gång när vi selade uppe på Baldersnäs, och tyckte det var såpass skoj att han ville hitta på något tillsammans. Hur låter då nya Göran Blues Band? Ja det är lite som vanligt skattar Göran. Det är blues och country som gäller. Och snabbt fylls kalendern för det är många som vill höra bandet spela. Jag jagar ju aldrig spelningar, säger Göran, men det har ju redan blivit spelningar i Långed, Bluesfesten, Ödskölt, Kulturbruket och Kanalyran så kalendern börjar bli full. Vi på Upperud 9:9 gläds åt att kunna presentera Göran igen – en av våra mesta musiker!

Det blir en klassisk Mat & Musik med upplägget att man förbokar sin biljett och i priset ingår en tvårätters måltid och två set underbar musik.

Biljetter förbokas på info@upperud.se eller 0707498779
350kr