Vi öppnar traditionsenligt vår/sommarprogrammet med en konsert på Långfredagen med jazzhoppet Amanda Andréas. 

Efter hyllade livekonserter är Amanda Andréas äntligen aktuell med sitt debutalbum ”Som havet”. Albumet är producerat och inspelat av Simon Ljungman som till vardags bland annat spelar med Augustifamiljen och Håkan Hellström. Sedan debutsingeln ”Var är vi nu?” som släpptes förra året har Amanda prisats för sitt låtskrivande, men också för det engagemang som genomsyrar hennes tonsatta vardagsbetraktelser.

Med ett barn i magen och en värld som skakar känns det viktigare än någonsin att sprida värme, en dos hållbar framtidsförhoppning och mod att säga ifrån. Vad lämnar vi efter till nästa generation? Min förhoppning är att jag genom text, musik, en gnutta komik och allvar, kan få både mig själv och den som lyssnar att tänka längre än till nästa lön säger Amanda Andréas.

Såhär säger Håkan Pettersson / Håkans Pop om artisten: 
På scen stod den nya sångerskan Amanda Andréas från Göteborg och gav framtiden ett ansikte. Tillsammans med sin man David på gitarr och munspel bjöd hon på sång och musik på gränsen mellan pop och visa. Med Barbro Hörberg som idol, en cover ingick i repertoaren, hade de känsliga texterna stor betydelse och lyfte fram personligheten hos den unga sångerskan. Såg vi möjligen en ny stjärna födas där? Svaret kanske kommer i mars när Amandas första album släpps.

Vi är glada att Amanda kommer till oss på sin releaseturné som även går till Dramatenbaren, Mölnlycke Kulturhus, STÅ Örebro, Galleri Maralto Smögen, Musik i Lerum, Flatåskyrkan och Plan B Tranås. Välkommen!

Mat & Musik 350kr/biljett
Boka via mail eller telefon
info@upperud.se
0707498779

Vi öppnar kl 18
Musiken börjar kl 19
Mat serveras mellan 2 set musik