Myrans Orkester började som en levande hyllning till 20-talets svängiga jazz och swingmusik, med bland annat favoritlåtar av storheter som Louis Armstrong och Ella Fitzgerald. 

Myrans Orkester är ett härligt band som spelar energifylld jazz. Sättningen med kontrabasen, trombonen, gitarren och sången skapar en unik stämning som inte undgår någon. Livligt och fartfyllt framförande i en mysig kontext. Vi tar känslan från en trång jazzklubb i Harlem på 30-talet, där storpampar och vanligt folk trängs med härliga gin-drinkar, till 2000-talet med jazziga versioner av poplåtar.

Myrans orkester i studion

Förra veckan spelade vi in en ny skiva! Den är fullspäckad med jazziga covers på bland annat Toxic och Crazy in love. Allt detta sväng kommer att finnas på spotify i vår! 🙂

Slået op af Myrans Orkester i 8. januar 2018

Bandet började spela ihop för drygt sju år sedan på Göteborgs gator och torg. Efter detta har de spelat på en mängd olika evenemang. Allt från klubbar, restauranger till privata soaréer och stora Gatsby-danser på slott. Vi spelar äldre jazz och swing (ex. Puttin’ On the Ritz) men även soul (ex. Ain’t No Mountain) och jazzversioner på poplåtar (ex. A Little Party).

Åse Blomquist – Sång
Jonatan Fock – Gitarr
Anna Hamnebo – Kontrabas
Gustav Davidsson – Trombon

Bandets facebooksida

Vi serverar mat kl 18-21.
Musiken börjar kl 20.
Kvällssol på bryggan.
Fri entré!